Επικοινωνήστε μαζί μας: +357 22889722

Ένα εύχρηστο βιβλιαράκι μεγέθους Α5, με 382 σελίδες, με τις λύσεις όλων των 330 ασκήσεων λογιστικής Α', Β', Γ Λυκείου.

Θα γίνει το δεξί χέρι του κάθε μαθητή που διδάσκεται λογιστική στο Λύκειο αλλα και του κάθε καθηγητή λογιστικής είτε στο Λύκειο είτε σε ιδιωτικό φροντιστήριο !!!

 

 

Πληροφορίες
Σάββας Γιαγκου

 

 

Πως διαμορφώνεται η επόμενη μέρα για τα ιδιωτικά φροντιστήρια - Τι γίνεται με τα δίδακτρα

Αλλαγές και στα ιδιωτικά φροντιστήρια - εκτός από τα σχολεία - έφερε η πανδημία επηρεάζοντας τα σε όλα τα επίπεδα, με μερικά να αναστέλλουν εντελώς τη λειτουργία τους, ορισμένα να παρέχουν ορισμένες υπηρεσίες και άλλα να συνεχίζουν κανονικά με διαδικτυακά μαθήματα. Την ίδια στιγμή, εκτός από τις αλλαγές στο επίπεδο διδασκαλίας, τα έσοδα τους είναι ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι που διαφοροποιήθηκε και επηρεάζει τη συνέχεια λειτουργίας τους. 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην Offsite ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιωτικών Φροντιστηρίων, Απόστολος Ψαράς, η λειτουργία των φροντιστηρίων κατά την περίοδο της πανδημίας χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες. “Αυτά που έκλεισαν εντελώς γιατί αποτελούνταν από μαθητές δημοτικού και δεν μπορούσε να γίνει διαδικτυακό μάθημα, αυτά που συνέχισαν μερικώς τη λειτουργία τους με διαδικτυακά μαθήματα και αυτά που συνέχισαν κανονικά να κάνουν όλα τα μαθήματα με κανονικό ωράριο, αλλά online”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πρόσφατα ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) της Κύπρου τα νέα πλαίσια πρόσβασης, όπου για ακόμη μια φορά, οι τελειόφοιτοι μαθητές μας, βρίσκονται ενώπιον αλλαγών, που τους φέρνουν προ τετελεσμένων και αποκλεισμών από Τμήματα που θα ήθελαν να διεκδικήσουν θέση στα ΑΕΙ της Ελλάδος.

Το περίεργο είναι ότι δεν υπάρχει καμιά φωνή διαμαρτυρίας. Παρότι οργανωμένοι γονείς και εκπαιδευτικοί, καθημερινά συζητούν στα τηλεοπτικά πάνελ, αρκετά ζητήματα της επικαιρότητας, δεν έχουν κάνει έστω μία δήλωση για τον αποκλεισμό αρκετών παιδιών από τα Ελληνικά ΑΕΙ.

Αναζήτηση Μαθημάτων